Google search
Evro Cleaning - partner just for you
   
English version Начало За нас Услуги Цени Контакти

 
 
 
Evro Cleaning - partner just for you
 
 
Почистване по домовете


Вие търсите фирма за почистване в София? Независимо дали имате нужда от домашна помощница за ежеседмичното почистване на дома, хора за почистване на офиси за поддържане на Вашите търговски помещения или услуги за почистване на мокети, килими и тапицирани мебели, обадете се на Компания за услуги “Evro Cleaning" . Ние се занимаваме с почистващи услуги достатъчно дълго време за да разбираме нуждите на нашите клиенти. От поемането на Вашето обаждане от нашия търговски екип до приключването на задачата по почистване, ние работим усърдно за да осигурим ефективно, надеждно и честно обслужване. Опитайте с нас и спестете от качество.

Безценния опит, който сме натрупали през годините и нашите мотивирани служители допринасят за това постоянно нарастващия брой на удовлетворени клиенти да достигне хиляди.

Компания за услуги “Evro Cleaning" използва само биоразграждащи се препарати за почистване. Ние обработваме влакната и тъканите внимателно с нашето мощно оборудване, като следим всичката прах, петна и бактерии да бъдат напълно почистени.

Компания за услуги “Evro Cleaning" използва единствено безвредни за природата, биоразлагащи се професионални почистващи средства, които могат 100% безопасно да бъдат използвани във всеки дом. Нашите машини са толкова мощни, че вашите мокети и килими ще бъдат полу-сухи, чисти и свежи след по-малко от 3 часа от приключването на процеса по почистване.

Ние се стараем да не пестим усилия за да предоставим най-добрите услуги за почистване на мокети и килими на Вас – нашия клиент!

Нашите услуги за почистване по домовете се изпълняват от добре обучени и мотивирани служители. Те са важна част от екипа на Компания за услуги "Evro Cleaning ”, чието главно мото е: СИГУРНОСТ, КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ.

За почистване на вашия дом се прави оферта от наш специалист, която е напълно безплатна за Вас.

 


 
Evro Cleaning - partner just for you
 

Почистване на домове Почистване на домове


Качество и коректност
Почистване на домове


 
 
 
Evro Cleaning - partner just for you
Начало За нас Услуги Цени Контакти
Evro Cleaning - partner just for you
Evro Cleaning, София 1000,ул. "Овчо поле " 104-106,тел.:+359899953336,+359878753336 Email :evrocleaning@abv.bg
   
 
             

Evro Cleaning - Професионално почистване по домовете